Szűrés

Gyártó
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Médialejátszók

A Médialejátszó kategóriában a szórakozásé a főszerep. A kategóriában található eszközök segítenek abban, hogy az ön televíziója is okos TV lehessen. Kétféle típusú médialejátszót talál a kategórián belül. Az egyik a földi digitális TV adás (pl.:MinDig TV) vételére is alkalmas, míg a másik kifejezetten egy külső eszköz segítségével – ami kapcsolódhat USB, Wi-Fi vagy akár bluethooton keresztül is – filmeket, zenét, fényképeket tud megjeleníteni akár 8K ultra HD minőségben. Mindkét típusú eszköz esetében gondoskodnunk kell egy nagyobb háttértároló (hdd, külső merevlemez) egységről, hogy minden funkcióját ki tudjuk használni az asztali médialejátszóknak.
További információkért a Médialejátszókról kattintson ide!

Tovább
AMIKO T765 Földi digitális adások vételére alkalmas vevő a DVB-T és DVB-T2 szabványokra.
A Mindig TV adásaihoz kiváló választás.

Média lejátszó funkció!
Tovább
Rendelésre

A Kábelvilág csapatának célja, hogy ön egyszerűen kisebb ráfordítással tudjon hagyományos TV-jéből okos TV-t csinálni, vagy gond nélkül élvezhesse a földi digitális TV adást (pl.:MinDig TV). Közös tulajdonsága a média boxoknak, hogy érdemes egy külső háttértárolót (hdd, külső merevlemez) csatlakoztatni hozzájuk, hogy minden tulajdonságukat megfelelően ki tudjuk használni.

A kategória első két termékének fő funkciója a földi digitális TV adás vétele. Természetesen ennél többre alkalmasak az eszközök. USB 2.0-s csatlakozóval rendelkeznek, így akár egy külső tokba helyezett merevlemez segítségével képesek a TV adás időeltolásos lejátszására, vagy akár felvételére is. A tudásuk nem merül ki ennyiben, mert képesek az USB-n keresztül csatlakozatott merevlemezre másolt multimédiás fájlok lejátszására.

A másik két asztali médialejátszó nem alkalmas a földi digitális TV adás vételére, felvételére. Viszont a televíziójához – vagy akár egy projektorhoz – csatlakoztatva, a hagyományos TV-t, az okos (smart) TV-k szolgáltatásaival tudjuk gazdaságosan bővíteni. Mindkét termék Androidos operációs rendszert futtat és képesek csatlakozni az internetre Wi-Fi vagy ethernet kábel segítségével. Ha már kapcsolódik az internethez a Play áruházból számos applikáció telepíthető rájuk. A világhálón keresztül elérhetjük a streaming szolgáltatókat is. A kategóriában található olyan lejátszó is mely a 8K Ultra HD médiatartalmakat is képes megjeleníteni. Természetesen, ha szeretnénk élvezni ezt a minőséget, ahhoz megfelelő megjelenítőre is szükségünk lesz.

Az asztali médialejátszók kiválasztásánál két dolgot fontos előre eldöntenünk – azon kívül persze, hogy képes-e a digitális TV adás vételére – az egyik ilyen tulajdonság a csatlakozás. A csatlakozásnál egyaránt fontos, hogy a televízió készülékünk milyen csatlakozást tud fogadni (SCART, HDMI), van e szükségünk digitális hang kimenetre, illetve a multimédiás fájljainkat hol tároljuk. A kínálatunkban talál Bluetooth, Wi-Fi, ethernet, USB (2.0,3.0) csatlakozóval, illetve microSDHC/SDXC olvasóval rendelkező asztali médialejátszót is. A másik eldöntendő kérdés, hogy milyen tartalmakat szeretnénk megjeleníteni a médiaboxon keresztül. A médialejátszók képesek az általános multimédiás fájlformátumok megjelenítésére, lejátszására (pl.: MPEG-2, MPEG-4, AVI), viszont egyes lejátszók a jobb minőségű, nagyobb tömörítésű fájlok lejátszására is képesek (pl.: MKV, OGG, MV4). A pontos specifikáció érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az asztali médialejátszó részletes leírását.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Kábelvilág webáruházban megtalálja az önnek megfelelő médialejátszót.
A kategóriában található termékeknél mennyiségi árkedvezményt is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb médiabox esetében 10 darab vásárlása felett már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre egyedi, személyre szóló árajánlatért.
Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiválasztott multimédiás lejátszó megfelelő önnek, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a választásban.

Tovább