Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Okostelefon és tablet kiegészítők

Az Okostelefon és tablet kiegészítők kategóriában azokat a termékeket találja meg, amelyekre önnek szüksége van (lehet, még nem is tudja, hogy mennyire :-) ). Találhatók az utazás során praktikus autós telefontartók, -töltök. Eszközök összekötésére szolgáló kábelek, legyen szó videó, hang vagy akár adatkapcsolatról. Átalakítókról, ha a két használni kívánt eszköze nem kompatibilis egymással, vagy hosszabbítóról, ha túl messze vannak egymástól. Olyan népszerű kiegészítők is, mint a fülhallgató, selfie bot vagy ritkábban használt kártyaolvasó. A kategóriában univerzális eszközöket talál, amelyek akár a legnépszerűbb márkákhoz is használhatók (pl.: Samsung, iPhone, Xaomi, Huawei – olvassa el minden terméknél, hogy pontosan mely eszközökkel kompatibilis).
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág webáruház célul tűzte ki, hogy ön minden helyzetben kényelmesen tudja használni telefonját, tabletét. Legyen szó utazásról, irodai munkáról vagy egyszerűen otthoni szórakozásról. Szem előtt tartottuk még, hogy az okos eszközének minél több tulajdonságát, funkcióját ki tudja élvezni. Ezért ebben a kategóriában válogattuk össze azokat a kiegészítőket, melyeket praktikusan tud használni.

Az első két kategóriában az autós utazás során nélkülözhetetlen eszközöket találja meg. Egy jól megválasztott autós telefontartó biztonságosabbá teszi közlekedésünket. Nézze meg kínálatunkat és találja meg az ön számára megfelelőt. A telefontartók univerzálisak, tehát többféle nagyságú és típusú telefonhoz használható. Talál a kínálatban szélvédőre rögzíthető, szellőző rácsra szerelhető típusokat is. Akár olyat is melyik mágneses erővel tartja a telefont. Ha ön a navigációt nagyobb képernyőn szeretné látni, akár tablet tartót is tud vásárolni. Hogy gyermekei ne unatkozzanak utazásközben akkor a két fejtámlára szerelhető tablet tartó siet a segítségére.

A második kategóriában az autós telefon-, tablet és más elektronikai eszköz töltőket találja. Az alkategóriában találhat szivargyújtó helyére építhetőt vagy szivargyújtóra csatlakoztatható telefon töltőt. Választhat USB, USB C, micro USB, Apple lightning típusú csatlakozóval ellátottakat, így akár Android, Windows vagy iPhone telefonját, iPadjét is tudja tölteni utazása során.
Ha szüksége lenne a szivargyújtóra is, akkor olyan elosztó is válaszható mely szivargyújtó és USB csatlakozót is tartalmaz egyben.

A harmadik kategóriában a fülhallgatóké és a hangzásé a főszerep. Alapvetően kétfajta választható. Az egyik a vezetékes fülhallgató, a másik a vezeték nélküli blethoot-tal kapcsolódó headsetek. Vezetékes fülhallgatók egységesen 3,5 mm-s csatlakozóval kaphatók és megvásárolható hagyományos vagy akár beépített mikrofonos változatban is. Akár vezetékes akár vezeték nélküli headset vásárlása mellett dönt, mind a két típussal egyszerűbbé teszi a telefonálást, és szabadon használhatja mind a két kezét. A fülhallgatók egytől egyik kristálytiszta hangzást biztosítanak. Vásárlás előtt nézze meg a telefonját, tabletét egyéb más eszközét, hogy milyen csatlakozási lehetőséget biztosít. Ez főleg a vezetékes fülhallgatónál fontos, ha nem megfelelő akkor nézze meg a jack adapterek, átalakítók kategóriát. A vezeték nélküli headseteknél nem lesz ilyen problémája, könnyedén tudja csatlakoztatni a legnépszerűbb márkák (pl.:Samsung, iPhone, iPad, Xiaomi, Huawei) telefonjaival, tabletjeivel amennyiben képesek a bluethoot csatlakozásra.

A következő kategória a Hálózati töltők. A Hálózati USB mobiltöltőket is hasonló tulajdonságok alapján tudja kiválasztani, mint az előbb említett autóban használatos telefontöltőket. Érdemes megvizsgálni, hogy hány eszközt szeretnénk tölteni, milyen típusú csatlakozókkal tölthetők az okos eszközök, képesek-e a gyorstöltésre. Érdemes olyan töltőt választani melynek a csatlakozó száma, megközelíti a tölteni kívánt eszközök számát. Ha véletlenül egyszerre merülnének le, akkor is gond nélkül tudja használni telefonját. A kínálatunkban megtalálható az egy férőhelyestől egészen a négy férőhelyes töltőig. A következő szempont, hogy milyen csatlakozójú telefont szeretnénk tölteni, mert ha nem a telefonhoz megfelelő végződésű kábelt választjuk, akkor nem tudjuk a telefont a töltőhöz csatlakoztatni. Kínálatunkban talál olyan – akár autós, akár hálózati – USB töltőt melyen több szabványú csatlakozót találhat (USB és USB C, USB és micro USB, USB és Apple lightning). A harmadik szempont a gyors töltés. Ez azért fontos, hogy a telefonunk, tabletünk minél kevesebb ideig legyen röghöz kötött. A webáruházunkban kétféle technológiával találkozhat a Quick Charge 3.0 vagy a Power Delivery-vel. Az első típus hagyományos USB vagy USB C, míg a másik USB C típusú csatlakozáson keresztül érhető el. A szűrő feltételeknél könnyedén ki tudja választani, ezen termékeinket (Csatlakozó típusa: USB C PD, Gyorstöltés típusa: Power Delivery, Quick Charge 3.0). Ha a telefonunk egyik technológiát sem támogatja, akkor azt érdemes figyelni, hogy az USB töltő egy kimenetén mekkora a maximálisan leadható legnagyobb áramerősség.

Az ötödik és hatodik alkategória a Jack adapterek, átalakítók, illetve a Jack kábelek hosszabbítók címet kapta. Itt megtalálja a legkülönfélébb adaptereket, hosszabbítókat. A Jack adapterek kategóriában talál olyat, amelyik a 4 pin apa csatlakozást bontja 2x2 pin anyává, olyat is melyik ezt fordítva teszi. Ezek akkor kellenek, ha az eszközön egyben van a mikrofon, fülhallgató bemenet, míg a fülhallgatónak két külön csatlakozója van, illetve fordítva a fülhallgatónak van egy csatlakozója és az eszköznek több. Talál repülőgépeken használatos csatlakozót, 3xRCA anya – Jack apa, USB – JACK apa és még sorolhatnám. A hosszabbítók toldók között is több fajtavégződésűt talál. Böngéssze át a kategóriákat és megtalálja, amire szüksége van. Ha mégsem akkor írja meg nekünk és segítünk megtalálni a megoldást.

A következő kategóriában kártyaolvasókat talál telefonjához, tabletéhez. Az USB OTG több típusát is megtalálja a kategórián belül. Talált olyan OTG-t melynek USB C, USB micro végződése van, de van több végződésű is, melyet így csatlakoztathat a legtöbb típusú telefonhoz (pl.: Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei stb.) és a számítógéphez, laptopjához is. Így az SD kártyájára könnyedén másolhat adatokat, zenét, képeket.

A nyolcadik kategóriában egy elég speciális eszköz található az MHL kábelek, adapterek. Ha szeretné telefonja képernyőjét egy nagyobb megjelenítőn nézni, akkor ezek az eszközök segíthetnek benne. Elég egyszerűen működik, egyik végét csatlakoztassa telefonjához, a HDMI kábelt az adapterbe, míg a HDMI kábel másik végét a megjelenítőbe. Hasonló elven működik a SlimPort to HDMI is, mely szintén csak a telefonok kis szegmensén tudja használni. Mielőtt megvásárolja a kategóriában található MHL vagy SlimPort adaptereket, átalakítókat, kérjük nézze meg a következő linken mely telefonokkal tudja használni:
MHL, SimPort

A következő két kategóriában HDMI kábeleket talál, az egyikben micro-, míg a másikban mini HDMI csatlakozóval szereltet. Ebben a kategóriában szereplő termékekkel is, hasonlóan az előzőhöz, a telefonját vagy tabletét tudja összekötni nagyobb kijelzővel. Mind a két kategóriában akár a 4K felbontású video jelet továbbító kábel is megtalálható. Figyelmesen nézze meg csatlakoztatni kívánt eszközét, hogy melyik szabványú HDMI kimenet van rajta Micro vagy mini.

A tizenegyedik kategóriában az OTG (On-The-Go) kábeleket, adaptereket találja. A kábelek és adapterek segítségével, hagyományos USB végződést adhat a telefonjának, így csatlakoztathat akár 3G modemet, USB sticket vagy pendrive-ot is, az adatok gyorsabb másolásához. A kategóriában található két speciális kábel, mely segítségével egyes Samsung telefonokhoz tud csatlakozni. Olvassa el figyelmesen a kábelek leírását, hogy biztosan a megfelelő telefonhoz tudja csatlakoztatni.

A következő kategória egy praktikus kiegészítőé a szelfi boté. Ennek a telefon kiegészítőnek a segítségével tudunk igazán varázslatos, éles selfi-ket készíteni. A kínálatban szereplő szelfi botok 5,5-8 cm széles telefonokhoz használhatok, és vezetékes (3,5 mm-s jack) csatlakozóval ellátottak. A bot végén található egy exponáló gomb, hogy kényelmesen készíthessen magáról, családjáról fényképet. A selfie botokhoz csatlakoztathat akár fényképező gépet is, amennyiben 1/4 inch csavarbemenettel rendelkezik. A szelfi bot több telefon típushoz csatlakoztatható és használható is (pl.: iPhone 5, az iPhone 6, a Samsung Galaxy), de a van pár amivel nem működik megfelelően (pl.: Huawei, Xiaomi).

A szelfi bot alkategória után a SIM kártya adapterek kategóriát találja. A kategóriában található SIM adapterrel a következő átalakításokat tudja végre hajtani:
- nano SIM – micro SIM
- nano SIM – SIM
- micro SIM – SIM

A SIM átalakító adapter készletben talál még egy SIM tűt is.

Az utolsó öt kategóriában különböző USB kábeleket, USB adaptereket talál. Az öt közül az elsőben az USB 2.0 – micro USB 2.0 átalakító kábeleket találja. Ezekkel a kábelekkel különböző okos eszközét (telefon, tablet), fényképezőgépét tudja összekötni számítógépével, laptopjával. Az USB – micro USB kábelek használhatók telefon, tablet töltésére is. Széles választékban talál kínálatunkban ilyen kábelt, több fajta hosszúságban (10cm, 30cm, fél méter, 1m, 2m, 5m stb.), több fajta színben (fekete, fehér, piros, kék, rózsaszín stb.), derékszögű csatlakozó fejjel (könyök kábel), spirál kábellel, gyorstöltésre és gyors adatátvitelre képest, textil árnyékolásút és mágneses fejjel rendelkezőt is. A második kategóriában egy univerzális kábelt talál, az egyik végén USB a másik végén egy hármas csatlakozót, ami tartalmaz micro USB, iPhone4, iPhone5 (lightning) fejet. A harmadik kategória is az Apple termékekről szól, itt olyan kábeleket talál, amelyek USB, micro USB-t alakítanak lightning csatlakozóvá. A kategória oldalán található szűréssel könnyedén megtalálja a számára megfelelő kábelt, adaptert. Szűrhet hosszra (pl.: 30cm, 1m, 2m), színre (pl.: ezüst, fehér, fekete, piros). Talál iPhone5-ig kompatibilis HDMI kábelt is, ha nagyobb képernyőn szeretné megjeleníteni telefonjának a képernyőjét. Az utolsó két kategóriában az újabb okos eszközök csatlakozója van főszerepben az USB C csatlakozó. Az alkategóriában található USB C– USB (3.1, 3.0, 2.0), USB C – micro USB, USB C- USB C kábelek, USB C - Jack is, különböző hosszúságban (pl.: 10cm, 50cm, 1m, 1,5m, 3m stb.), színben (pl.: ezüst, fekete, piros, fehér) .

Biztosak vagyunk benne, hogy a Kábelvilág webáruházban megtalálja az önnek szükséges telefon, tablet kiegészítőt.
A kategóriában található termékeknél mennyiségi árkedvezményt is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kiegészítő esetében 10 darab vásárlása felett már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre egyedi, személyre szóló árajánlatért.
Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiválasztott telefon, tablet kiegészítő megfelelő önnek, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a választásban.

Tovább