Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Számítástechnikai kiegészítők

Ebben a kategóriában különféle számítástechnikai kiegészítőket talál. A számítógépek, laptopok könnyebben és gyorsabban használhatók a különféle kiegészítők, perifériák segítségével. Számtalan eszköz tartozik ide, a billentyűzetektől kezdve az adaptereken, egereken át a fejhallgatókig, webkamerákig. Ezek a kiegészítők részben a használat kényelmét szolgálják, részben elengedhetetlen alkatrészei a számítástechnikai eszközöknek. A különböző perifériák segítik a számítógéppel való kommunikációt, kapcsolatot. A perifériák a portokon keresztül csatlakoztathatók a gépekhez, ehhez is rendelkezésre állnak különféle kábelek, hosszabbítók.


További információért kattintson ide! 

Tovább

Ma már rengetegféle dolgot intézünk számítógépen, sokan nemcsak a munkájukat végzik, de bizonyos fajta szórakoztatásukról is a PC-k, laptopok, tabletek gondoskodnak, így filmet nézni, zenét hallgatni, játszani is ezekről az eszközökről szoktak. 

Milyen számítástechnikai kiegészítőket vásárolhat webáruházunkban?

A számítógépekhez csatlakoztatható különféle perifériák lehetővé teszik a kapcsolódást, megkönnyítik a kommunikációt. Az ún. bemeneti perifériák az adatbevitelt teszik lehetővé, ide sorolhatók az egerek, a billentyűzetek, a kamerák, a szkennerek, a digitalizáló tábla. A kimeneti perifériák az adatok kiírására használhatók, így például a monitorok, nyomtatók, a hangszórók, a projektorok. Egyes perifériák kétirányú adatcserét képesek megvalósítani, ide tartoznak a különböző háttértárak, az érintőképernyők, illetve a hangkártyák. Kínálatunkban sokféle kiegészítőt talál.

A legfontosabb szabványos periféria a billentyűzet, amelynek ma már vezeték nélküli, illetve világító változata is létezik. Az angol billentyűzetekre magyar billentyűzetkiosztásnak megfelelő matricát is vásárolhat a használat megkönnyítése érdekében.

A laptophoz is csatlakoztatható számítógépes egerek révén a gép könnyebben, precízebben irányítható még abban az esetben is, ha a laptop ún. touch pad-del rendelkezik. Vezetékes vagy vezeték nélküli, mechanikus, görgős vagy optikai egerek különböző felbontással rendelkeznek attól függően, hogy milyen érzékenységgel használná. A gamer egerek és kiegészítők külön kategóriát képviselnek a speciális kialakítás révén.

USB hub-ok segítenek, amennyiben kevés a port a számítógépen. A különféle adapterekkel különféle eszközöket csatlakoztathat a számítógéphez. 

Az online munkát végzők, játékosok számára hasznosak lehetnek a webkamerák, fejhallgatók, hangszórók, mikrofonok. 

Egyes esetekben a különböző kártyaméretekkel kompatibilis kártyaolvasókra lehet szükség.

Hogyan vásárolhat nálunk?

Termékeink kategóriákban, alkategóriákban találhatók az átláthatóság kedvéért, hogy megkönnyítsük Önnek a keresést. Az oldal tetején a jobb oldalon található keresősávba beírva a termék nevét közvetlenül is keresheti.  

A kiválasztott termék nevére kattintva a termék részletes adatlapjára jut, ahol minden fontos információt elolvashat. A szükséges darabszám kiválasztása után tudja kosárba tenni a terméket. Amennyiben tovább vásárolna a webáruházban, visszatérhet a termékekhez. Áruházunkban regisztrációval vagy regisztráció nélkül is vásárolhat. Ha regisztrál, a későbbiekben csak az email címét és a jelszavát kell megadnia. Regisztráció esetén a kapcsolattartó adataira, a szállítási adatokra, valamint a szállítási és a fizetési módokra lesz szükségünk. Amennyiben hiánytalanul adta meg a kért adatokat, leadhatja megrendelését. 

A sikeres megrendelésről automatikus e-mailt küldünk, majd értesítjük a csomag átvételéről vagy a szállítás időpontjáról.

Tovább