Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

TARTÓ

Ebben a kategóriában megtalálhatóak az asztali monitor tartók, DVD és Blu-Ray tartók, és a különböző televízió tartók, konzolok.
Az asztali tartók között fellelhetőek talpas változatok is, de nagyrészt a asztallapra kell őket felcsavarozni. Vannak olyan tartók, melyek képesek több monitort is tartani.

A DVD és Blu-Ray tartók között vannak egy, kettő és három polcos változatok.
Egyes tartók üveg, mások aluminium polccal rendelkeznek.

További információért kattintson ide! 

Tovább

Tv tartó konzol választás előtt mindenképp meg kell néznünk a televízió VESA számlát, azaz a TV hátulján lévő csavarhelyek távolságát egymástól. Pl. Ha a televízió hátulján a 4 csavarhely között 20 cm van, akkor Önnek egy VESA 200x200, VESA 400x400 szabványt támogató tartóra, vagy konzolra van szüksége.

A TV és monitor tartók, konzolok kategóriában külön vannak választva a különböző tartók. Megkülönböztetünk dönthető, egykaros, kétkaros, fix, mennyezeti és önterülő tartókat is. A legnépszerűbb a fix és dönthető tartók.

A fix tartók arra hivatottak, hogy a TV minél jobbal a falhoz simuljon, esztétikai szempontból ezekkel a tartókkal mutatnak a legjobban a televíziók.

Az önterülő tartók akár a fix kategóriába is tartozhatnának, ugyanazt a célt szolgálják, kevés típus van belőle.

A dönthető tartókkal már egy kicsit jobban elállnak a faltól a rászerelt Televíziók, a csatlakozók kényelmesen elférnek akkor is, ha a TV hátulján vannak, nincs szükség 90 vagy 270 fokos csatlakozókra. Általában 10-15 fokban dönthetőek a tartók, nagyobb televíziónál pedig addig, amíg a TV alja, vagy teteje beleütközik a falba.

A mennyezeti tartók, hasonlóan a projektor tartókhoz, elérhetőek rövidebb, hosszabb karral és egyes típusok állíthatóak is.

Az egykaros tartók között a kisebbeket inkább monitorok felfogatására használják. A nagyobbak (VESA 200x200, 400x400) pedig a kisebb televíziókhoz tudják biztonságosan megtartani. A tartók ajánlottak akkor ha sarokba szerelnénk fel a televíziót, akkor ha nem fél be a bútornak kivágásába, vagy akkor, ha csak egyszerűen szeretnénk kihasználni a kihúzható/forgatható/dönthető tulajdonságát.

A nagyobb, azaz nehezebb televíziókhoz érdemes a kétkaros tartókat használni. Ezek szintén dönthetőek, forgathatóak, kihúzhatóak, nagyon praktikus termékek. A két karnak és a széles alapnak köszönhetően a nehezebb LCD és Plazma televíziókhoz is ideális választás. 

Tovább