Kábel gyorskereső

Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Elérhetőségek
BLM Hungary Kft.
+36-20/944-5611
info@kabelvilag.hu
4440 Tiszavasvári, Somogyi Béla utca 10.
Facebook
Tanúsítvány

Fizetési megoldás
Termékajánló

Fali tartók, mennyezeti tartók, állványok

Főkategória >Fali tartók, mennyezeti tartók, állványok

Ebben a kategóriában megtalálhatóak az asztali monitor tartók, DVD és Blu-Ray tartók, projektor tartók és a különböző televízió tartók, konzolok.
Az asztali tartók között fellelhetőek talpas változatok is, de nagyrészt a asztallapra kell őket felcsavarozni. Vannak olyan tartók, melyek képesek több monitort is tartani.

A DVD és Blu-Ray tartók között vannak egy, kettő és három polcos változatok.
Egyes tartók üveg, mások aluminium polccal rendelkeznek.

A projektor tartók között vannak falra és mennyezetre szerelhető változatok is. Ezek nagyrészt univerzálisak, azaz bármilyen projektor tartóhoz megfelelőek. Vannak rövid és hosszabb karos változatok is, sőt vannak olyanok is, melyek magassága állítható.

További információkért a tartókról, konzolokról kattintson ide! 
Tv tartó konzol választás előtt mindenképp meg kell néznünk a televízió VESA számlát, azaz a TV hátulján lévő csavarhelyek távolságát egymástól. Pl. Ha a televízió hátulján a 4 csavarhely között 20 cm van, akkor Önnek egy VESA 200x200, VESA 400x400 szabványt támogató tartóra, vagy konzolra van szüksége.

A TV és monitor tartók, konzolok kategóriában külön vannak választva a különböző tartók. Megkülönböztetünk dönthető, egykaros, kétkaros, fix, mennyezeti és önterülő tartókat is. A legnépszerűbb a fix és dönthető tartók.

A fix tartók arra hivatottak, hogy a TV minél jobbal a falhoz simuljon, esztétikai szempontból ezekkel a tartókkal mutatnak a legjobban a televíziók.

Az önterülő tartók akár a fix kategóriába is tartozhatnának, ugyanazt a célt szolgálják, kevés típus van belőle.

A dönthető tartókkal már egy kicsit jobban elállnak a faltól a rászerelt Televíziók, a csatlakozók kényelmesen elférnek akkor is, ha a TV hátulján vannak, nincs szükség 90 vagy 270 fokos csatlakozókra. Általában 10-15 fokban dönthetőek a tartók, nagyobb televíziónál pedig addig, amíg a TV alja, vagy teteje beleütközik a falba.

A mennyezeti tartók, hasonlóan a projektor tartókhoz, elérhetőek rövidebb, hosszabb karral és egyes típusok állíthatóak is.

Az egykaros tartók között a kisebbeket inkább monitorok felfogatására használják. A nagyobbak (VESA 200x200, 400x400) pedig a kisebb televíziókhoz tudják biztonságosan megtartani. A tartók ajánlottak akkor ha sarokba szerelnénk fel a televíziót, akkor ha nem fél be a bútornak kivágásába, vagy akkor, ha csak egyszerűen szeretnénk kihasználni a kihúzható/forgatható/dönthető tulajdonságát.

A nagyobb, azaz nehezebb televíziókhoz érdemes a kétkaros tartókat használni. Ezek szintén dönthetőek, forgathatóak, kihúzhatóak, nagyon praktikus termékek. A két karnak és a széles alapnak köszönhetően a nehezebb LCD és Plazma televíziókhoz is ideális választás. 

Webáruház készítés