Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Kábelrendezők, kötegelők

A kábelrendezők, –kötegelők kategóriában olyan eszközöket talál, melyekkel a kábelhálózatát átláthatóbbá, védettebbé, rendezettebbé tudja varázsolni. A kategóriát tovább bontottuk kábelkötegelők, –rögzítők, –védők, –szorítók alkategóriára, hogy egyszerűbben és gyorsabban megtalálja a megfelelő megoldást. A csomagokon belül általában többszínű eszközöket talál, így segítve a kábelhálózata rendezettségét. A kábelkötegelők között talál PC-, vagy akár fali kábelekhez valót. A kábelvédők között spirálos kivitelűt, míg a kábelrögzítők között öntapadósat is.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág webáruház célja, hogy ön könnyedén kiigazodjon és rendezetten tudja tartani kábeleit, kábelhálózatait. Ezért válogattunk össze különböző és minél sokrétűben használható kábelkötegelőt, –rögzítőt, –védőt, –szorítót. A gyors és könnyű választás, egyszerű eligazodás érdekében a kábelrendezők, kötegelők kategóriát négy alkategóriára bontottuk.
Az első kategóriában a kábelkötegelők, –rendezők találhatók, melyekkel összekötheti kábeleit, csöveit, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak el. A kötegelők között talál műanyagból – mely akár 50 kg terhelést bír – vagy rozsdamentes acélból készültet is. A műanyaggal akár a PC-ben lévő kábeleket is tudja rendezni, hogy a PC belsejében nagyobb szabadtér maradjon a hűtésnek, illetve a kábelek ne lógjanak, akadjanak bele a ventilátorba, amivel könnyedén tönkre tehetik és veszélyeztetik számítógépe hűtését, működését. De használható a PC-k és a perifériák közötti kábelek rendezésére is, ezzel rendezettebbek lehetnek kábelei, kisebb eséllyel fog beléjük akadni, és több szabad helye marad. Ha ön nem csak egy színű kábelkötegelőt szeretne használni, akkor választhat kábelkötegelő szetteket is melyben többszínű, illetve méretű eszközöket talál. Talál olyan szettet is mely egy speciális kábelvágót is tartalmaz. Ha más szerszámra lenne szüksége, a krimpelők, szerszámok kategóriában tud válogatni.
A rozsdamentes acélból készült kábelkötegelőkkel akár csöveket is összeköthet, rendezhet akár 65 kg-ig.
Ebben a kategóriában talál még színes kábeljelölőket, illetve tépőzáras kábelrendezőket.
A második kategóriában színes kábelrendezőket talál, amelyek öntapadósak így könnyen illeszthetők falra vagy akár asztalra is. Ezekbe a rendezőkbe helyezhet kábelt, tollat, fülhallgatót is. A különböző színeknek köszönhetően könnyen beillesztheti irodai, otthoni környezetbe is.
A harmadik kategóriában a kábelvédők találhatók. A kábelvédők között találhatók kábelspirálok, és rugalmas kábelrendezők. Ezekkel az eszközökkel nem csak rendezi, összefogja kábeleit, mint a kábelkötegelővel, hanem megvédheti a külső fizikai behatásoktól, illetve a szennyeződésektől is ellenállóbbá teszi. Ezeket a kábelvédőket használhatja PC-ben, fali kábeleken, számítógépet a perifériákkal összekötő kábeleken stb.
A negyedik kategóriában tépőzáras kábelszorítókat talál több színben (fekete, piros, kék, sárga, zöld), melyek szintén a kábelek rendezésére szolgál, egyszerűbben kezelhető, mint a kábelkötegelők.
Biztosak vagyunk benne, hogy a webáruházunkban megtalálja az önnek megfelelő megoldást.
A kategóriában található termékeknél mennyiségi árkedvezményt is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kábelkötegelő, –rögzítő, –védő, –szorító esetében 20 darab egyes esetekben már 10 darab vásárlása felett már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre egyedi, személyre szóló árajánlatért.
Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiválasztott kábelkötegelő, –rögzítő, –védő, –szorító megfelelő önnek, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a választásban.

Tovább