Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

KÁBELEK

A Kábelek kategóriában megtalálhatóak audio- és video kábelek, adat- és töltőkábelek és minden egyéb, amit a szórakoztató elektronikában, vagy a számítástechnikában használunk.
A kategóriák, azon belül alkategóriák segítenek egyszerűen megtalálni a keresett terméket.
Sőt, az adott kategórián belül van lehetőség plusz szűrésekre, amivel még tovább könnyíthetjük a keresést.
Lehet szűrni a gyártó nevére, csatlakozóra, a kábel hosszára, színére és egyéb paraméterekre.
Ezekkel a szűrési adatokkal igyekeztünk leegyszerűsíteni a vásárlást azok számára is, akik nem annyira hozzáértőek.

További információkért az kábelekről kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág webáruház fő célja volt és még most is az, hogy összegyűjtse egy webshopba a kábeleket, kategorizálja és egyszerűvé tegye a megfelelő kiválasztását, megtalálását.
Egyes kábelekből léteznek passzív és aktív változatok is, (pl. HDMI kábelek) ez azért van, mert egy bizonyos hosszúság után az esetleges jelveszteség csak úgy kerülhető el, ha a kábelben beépített jelerősítő van, vagy adott esetben egy 5 voltos adapter segít ebben. (pl USB 3.0 kábelek)
Több kategórióban észrevehető, hogy vannak nagyon kedvező árú és drágább kábelek is azonos hosszúsággal és paraméterekkel. Az árkülönbözet több dologból is adódhat.
Vannak gyártók, akik drágábbak, a többieknél, de ez nem jelenti minden esetben azt, hogy jobb a kábel, mint a nála olcsóbb.
Érdemes megnézni, hogy hányszorosan árnyékolt, vagy hogy árnyékolt-e egyáltalán.
Figyeljünk arra, hogy hány év garancia van a termékekre. Egyes kábelekre 1 év garanciát vállal a gyártó, más termékeknél ez akár 25 év is lehet. Nem minden esetben a legdrágább a legjobb.
A kábeleknél érdemes figyelni arra, hogy a legtöbb csak egy irányban működik. Ez azt jelenti, hogy pl egy HDMI to VGA kábel csak akkor fog működni, amennyiben a forrás eszközön van a HDMI port és a kijelzőn (legyen az monitor, TV, projektor, stb) a VGA, más néven D-SUB port. Azaz mindenképp figyeljük a leírást, hogy melyik az output és melyik az input.
A kábeleknél úgynevezett "mennyiségi árkedvezmények" is, azaz a legtöbb kábelnél 20 darab felett már 5% kedvezményt tudunk biztosítani. Nagyobb megrendelések esetén bátran keressen minket és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot. info@kabelvilag.hu

Amennyiben bizonytalan a választásban, bátran hívjon minket, vagy írjon nekünk és segítünk a megfelelő, vagy az adott kategórián belüli legjobb ár/értékű termék kiválasztásában.

Tovább