Szűrés

Gyártó
Kábelhossz (méter)
Csatlakozó
Szín
Beépíthető
Tulajdonság
Ár
1 670 Ft - 24 580 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Hálózati elosztók, hosszabbítók

A hálózati elosztók, hosszabbítók kategóriában találja azokat a termékeket, amelyek segítik áramhoz jutatni az elektromos eszközeit, legyen szó otthoni, munkahelyi, beltéri- vagy akár kültéri használatról. Mindenki találkozott már azzal a problémával, hogy nincs elég dugaszolóaljzat a helyiségben, vagy túl messze van a konnektor.
A Kábelvilág webáruházban megtalálja a mindkét nehézségre a megfelelő hálózati elosztót, hosszabbítót. Kínálatunkban van a kisebb 3-as elosztótól, egészen a 10-es elosztóig. Amennyiben a konnektor messze van, akkor a hosszabbító kábel a megoldás, kínálunk rövidebb – 1,4 métertől – akár a hosszabb – 20 méteresig.
További információkért a hálózati elosztókról, hosszabbítókról kattintson ide!

Tovább
Klasszikus "T" elosztó, amely 3 eszköz csatlakoztatását biztosítja a hálózathoz, így nem kell cserélgetnie az eszközeit, egyidőben használhatja őket.
Tovább
Rendelésre

A Kábelvilág célja, hogy ön mindig mindenhol el tudja látni eszközeit elektromos árammal, ezért nagy választékban válogattunk össze hálózati elosztókat, hosszabbítókat ebben a kategóriában. Ezeket használhatja akár a házon kívül (fűnyíró, medencetisztító, de akár a porszívó mellyel az autót tisztítja), a házon belül (televízió, akvárium, konyhai gépek), az irodában a munkája során (számítógép, nyomtató, rádió). De képesek a mindennapok során használatos okos eszközök töltését is megoldani.
A kategóriában megtalálható eszközök jó szolgálatot tesznek nyaralás közben is, akár az otthon hagyott kis kedvencek ellátásáról van szó, vagy az utazás során magunkkal vitt elektromos eszközök használatáról.
A kültéri eszközök használata során két problémával találjuk szembe magunkat. Az első, hogy messze található a konnektor, amit szeretnénk használni, a másik hogy csak egy eszközt tudunk a hosszabbítóval csatlakoztatni. Az elsőre megoldást nyújtanak a kínálatunkban megtalálható 10 méteres, 15 méteres, 20 méteres kábellel ellátott hosszabbítók, míg a másodikra a 20 méteres kábellel rendelkező 4-es elosztó.
Épületen belül is sok eszközt használunk, melyeket csatlakoztatnunk kell az elektromos hálózathoz. A legtöbb csatlakozóra a konyhában, a televízió és a számítógép körül van szükségünk. A webáruházunkban talál süllyesztett hálózati elosztót 3-as, 4-es, 5-ös kivitelben, esetleg USB csatlakozóval - hogy telefonunk ne foglaljon csatlakozási lehetőséget - melyet praktikusan lehet használni a konyhában. A TV, számítógép és a körülöttük lévő eszközök (monitor, médialejátszó, konzol stb.) ellátására kínálunk akár kapcsolós, vagy túlfeszültség védelemmel szerelt hosszabbító elosztókat, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, 8-as, 10-es kivitelben. De ha szeretne helyet spórolni, akkor választhat olyan 3-as vagy 5-ös hosszabbító elosztót melyen két USB csatlakozó is található.
Kínálunk speciális, illetve különleges hálózati elosztókat is. Ilyen a rack szekrénybe építhető 8-as elosztó normál vagy C14-s csatlakozóval. Az internetre köthető, távolról irányítható, programozható 6-os hosszabbító elosztó. A lábbal kapcsolható 6-os hálózati osztó, illetve a távirányitós 1-es, 2-es, de akár 3-as szettben is.
Vásárlás előtt mérje fel, hogy hova szeretne több csatlakozást, illetve gondolja át, hogy hány konnektorra lesz szüksége, mekkora helyen kell elférnie, hogy megkímélje magát a későbbi bosszúságtól.
A hálózati elosztók, hosszabbítók esetében árkedvezményeket is igénybe lehet venni a mennyiségtől függően. Minden esetben 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából, ha legalább a termék weboldalán megjelölt darabszámban rendel. A legtöbb termék esetében ez 20 darab, de egyes esetekben akár 10 darab is lehet ez a határ. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.
Amennyiben nem teljesen biztos benne, hogy a kiválasztott hálózati elosztók, hosszabbítók megoldja a problémáját, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább