Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

INVERTER

Az Inverterek kategóriában feszültség-átalakítókat talál. A kategóriát további két csoportra bontottuk attól függően, hogy 12V-s vagy 24V-s feszültséget alakít át 230V-s feszültséggé.
Ezeket a készülékeket főleg autó, teherautó, lakóautó, hajó akkumulátoráról lehet táplálni akkumulátor csipesszel, vagy szivargyújtóval, és a schuko (általános otthoni csatlakozó) vagy USB csatlakozón keresztül laptopot, telefont, hűtőt, médialejátszót lehet üzemeltetni-tölteni.
A kategória kiválasztása után tovább tud szűrni gyártóra, leadott teljesítményre, árra, így egyszerűbben tud választani az inverter kínálatból.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág célja, hogy ön mindig mindenhol el tudja látni eszközeit elektromos árammal, ezért talál áruházunk kínálatában feszültség-átalakító invertert. Ezek az eszközök 12V-s és 24V-s egyenáramú feszültséget alakítanak az otthonunkban is használt 230V-s feszültségre, így használhatjuk autóban, teherautóban, hajón is.

Ahhoz hogy ön megtalálja a legmegfelelőbb feszültség-átalakítót fontos, hogy a következő szempontokat átgondolja:
1. Milyen feszültséghez tud csatlakozni, 12V vagy 24V.
2. Milyen módon csatlakoztatható az inverter az áramforráshoz. Szivargyújtón keresztül vagy közvetlenül az akkumulátorhoz csipesszel.
3. Milyen teljesítmény leadására lesz szükség.
4. Milyen eszközt szeretnénk csatlakoztatni az inverterhez (milyen szinuszjel szükséges).

Az első pontnál fontos tudni, hogy milyen áramforrás áll rendelkezésre 12V-s vagy 24V-s . A webáruházunkban a kategóriát, ezen tulajdonság szerint bontottuk tovább két alkategóriára, így egyszerűsítve a választást a 12V-s inverter és a 24V-s inverter között.
A második szempont, hogy milyen csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha szivargyújtón keresztül csatlakoztatjuk a feszültség-átalakítót az kényelmesebb és gyorsabban kivitelezhető, viszont kisebb teljesítményt lehet rá csatlakoztatni (max. 350W), illetve a csatlakozáson keresztül nem biztos, hogy megfelelően egyenletes, folyamatos az áram ellátása az eszközünknek. Ilyen teljesítménnyel laptopot, médialejátszót, monitort tudunk üzemeltetni, vagy tabletet, telefont tudunk tölteni. Töltéshez található kínálatunkban USB csatlakozóval felszerelt inverter is. Ha telefont, tabletet szeretnénk tölteni, elég lehet választania az autós USB töltőink közül.
Ha nagyobb teljesítményre van szükségünk, akkor a feszültség-átalakító invertert csipesszel kell csatlakoztatni az akkumulátorhoz, ebben az esetben akár 2500W-s teljesítményt is képes leadni. A nagyteljesítményű eszközök használatakor figyelni kell az akkumulátor kapacitására is, mert ilyen teljesítmény leadására 200–250 Ah kapacitású akkumulátorra lesz szükségünk.
A negyedik pont átgondolása is fontos, mert vannak olyan eszközök, melyek módosított szinusz jeleket állítanak elő. Ezek az inverterekkel olyan kisebb teljesítményű eszközöket lehet táplálni, mint fúrók, vésők, laptopok, médialejátszók, kisebb hűtőgépek, kávéfőzők stb. A valódi szinusz jelet előállító készülékek árban drágábbak, de ezekről minden olyan eszköz működtethető melyet 230V-s árammal kell ellátni. Mind a két típusú készülékből található 12V-s és 24V-s változat is.

Az inverterekről további részletesebb információt talál a Kábelvilág webáruház cikkei között, ahol még részletesebb leírást, segítséggel szolgálunk a választás megkönnyítéséhez, illetve hogy használat-csatlakozás során mire kell figyelni. A leírások címei:
Feszültség-átalakító inverterek
Amit az inverterekről tudni kell

Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.
Amennyiben nem teljesen biztos benne, hogy a kiválasztott feszültség-átalakító megfelelő az ön számára, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább