Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

TÖLTŐ

Az Autós és Hálózati töltők kategóriában találhatjuk azokat az eszközöket, melyekkel az elektronikai eszközeinket fel tudjuk tölteni, akár autóban, akár az otthonunkban. Legyen szó Androidos, Windowsos készülékről, de az Apple termékeket sem hagyjuk lemerülni.
A kategórián belül két alkategóriát talál, az elsőben kereshetünk az autóban (12V, 24V) használatos, a másodikban a hálózati (230V) USB telefon töltőket. Miután kiválasztottuk hol szeretnénk tölteni kedvenc eszközünket, tovább tudjuk szűkíteni a keresést csatlakozó típusra, port számra vagy áramerőségre.
Ezek után már játszva megtaláljuk a keresett telefon töltőnket.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág csapatának célja, hogy az elektronikai eszközéhez találjon Autós vagy Hálózati USB töltőt a webáruháza kínálatában. A széles választékot két csoportra osztottuk attól függően, hogy hol szeretné tölteni telefonját vagy más okos eszközét.
Az Autós USB töltők alkategóriában találhat olyan eszközt, amit a szivargyújtó helyére lehet beépíteni vagy olyat, amit a szivargyújtóra csatlakoztathat. A beépíthető töltőnek az előnye, hogy kevesebb helyet foglal és egy állandó kapcsolódási lehetőséget biztosít. A szivargyújtóba dugható USB töltők – elosztók között szélesebb a választék. Találhat USB, USB C, micro USB, Apple lightning típusú csatlakozóval ellátottakat, így akár Android, Windows vagy iPhone telefonját is tudja tölteni utazása során.
De ha szüksége lenne a szivargyújtóra is, akkor webáruházunkban tud vásárolni olyan elosztót is mely szivargyújtó és USB csatlakozót is tartalmaz egyben.
A Hálózati USB mobiltöltőket is hasonló tulajdonságok alapján tudja kiválasztani, mint az előbb említett autóban használatos telefontöltőket.

Mind a két kategóriára igaz, hogy érdemes körültekintően választania. Érdemes átgondolni a következő szempontokat:

1. Hány okos eszköz található a háztartásban?
2. Milyen típusú csatlakozókra van szüksége?
3. Kompatibilis-e gyorstöltővel a telefonja?

Vegyük sorra a kérdéseket.
Ha az első kérdésre egynél több a válasza, akkor érdemes legalább két csatlakozási lehetőséggel bíró USB töltőt választani. Az autós mobiltöltőnél ez nem is kérdés miért fontos, de a hálózati töltő esetében is fontos ez a szempont, mert akár otthon a lakásban vagy nyaralás során is megkönnyítheti az életét, ha az elektronikus eszközei töltésére csak egy konnektort foglal el. A termékeink között az egy csatlakozást biztosító telefontöltőtől akár az egyszerre négy eszköz töltésére képes elosztókat is megtalálhatja.

A második kérdés sem kevésbé fontos, mint az első. Mert attól függetlenül, hogy egységesíteni szeretnék a telefontöltőket, a fejlődés során újabb és újabb szabványok jelennek meg. Manapság az USB C típusú csatlakozó elterjedését tapasztalhatjuk. Az is igaz, hogy a hagyományos USB csatlakozóval ellátott telefontöltővel is tudja tölteni az ilyen készülékeket a megfelelő kábel segítségével, de hatékonyabb, ha már a töltő is képes a modernebb szabvány kezelésére. Kínálatunkban talál olyan – akár autós, akár hálózati – USB töltőt melyen több szabványú csatlakozót találhat (USB és USB C, USB és micro USB, USB és Apple lightning).

A harmadik kérdés megválaszolása a kényelmét szolgálja. Azt tudjuk, hogy a töltés sebessége függ a mobiltöltő áramerőségétől, a kábel és a telefon tulajdonságától. Vannak úgynevezett gyorstöltési technológiák, amikkel a töltési idő drasztikusan csökkenthető. A webáruházunkban kétféle technológiával találkozhat a Quick Charge 3.0 vagy a Power Delivery-vel. Az első típus hagyományos USB, míg a másik USB C típusú csatlakozáson keresztül érhető el. A szűrő feltételeknél könnyedén ki tudja választani, ezen termékeinket (Csatlakozó típusa: USB C PD, Gyorstöltés típusa: Power Delivery, Quick Charge 3.0). Ha a telefonunk egyik technológiát sem támogatja, akkor azt érdemes figyelni, hogy az USB töltő egy kimenetén mekkora a maximálisan leadható legnagyobb áramerősség.

Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.

Amennyiben a webáruházunkban feltüntetett információk nem elegendők, ahhoz hogy ki tudja választani az ön számára megfelelő USB telefontöltőt, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább