Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

ADAPTER

Az adapterek és átalakítók kategóriában megtalálhatóak a különböző audio- és video adapterek, USB átalakítók és minden egyéb, amire a számítástechnikában és a szórakoztató elektronikában szükség lehet.
A kategóriák, azon belül alkategóriák segítenek megtalálni a keresett terméket pillanatok alatt.
Az adott kategórián belül van plusz szűrési funkció, amik segítségével még tovább egyszerűsíthetjük a keresést.
Szűrhetünk csatlakozóra, színre, gyártóra és egyéb paraméterekre.
Ezek használatával leegyszerűsítettük a vásárlást azok számára is, akik nem annyira hozzáértőek.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág webáruház célja az, hogy összegyűjtse egy helyre, egy átlátható webáruházba az adaptereket, átalakítókat, konvertereket, csatlakozókat és kategorizálva egyszerűvé téve a megfelelő kiválasztását, megtalálását.
Egyes adapterekből léteznek passzív és aktív változatok is, (pl. HDMI vagy Displayport), ezek minden esetben jelezve vannak a termékek adatlapján.
Több kategóriában feltűnhet, hogy vannak kedvezőbb árú és drágább adapterek, átalakítók is, pedig a leírtak szerint hasonló a tudásuk. Az árkülönbözetnek több oka is lehet.
Egyes gyártók termékei drágábbak a többieknél, de ez nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb is az adapter, mint az annál olcsóbbak.
Érdemes odafigyelni, hányszoros árnyékolással bír az átalakító, vagy hogy aranyozott-e a csatlakozója.
Az egyes gyártóknál eltérő garancia idő van a termékekre. Sok adapterre, átalakítóra 1 év garancia van, más termékeknél ez akár 3 év is lehet. Nem minden esetben a drágább a jobb választás.
Az adaptereknél érdemes figyelni arra is, hogy a legtöbb csak egy irányban alakít, vagy működik. Ez azt jelenti, hogy pl a HDMI to VGA adapterek csak akkor fognak működni, ha a forráson van a HDMI kimenet és a kijelzőn (monitor, TV, projektor, stb) pedig a VGA bemenet, más néven D-SUB. Mindenképp olvassuk el a vásárlás előtt a rövid leírását a kiszemelt terméknek. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.

Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiszemelt adapterrre, átalakítóra van szüksége, hívjon minket , vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább