Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Átkapcsolók, elosztók

Az átkapcsolók és elosztók kategóriában megtaláljuk a különböző audio-, video-, USB és szivargyújtó eszközöket, amelyekkel kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat. Legyen szó utazásról, szórakozásról, vagy akár otthoni munkáról.
Az alkategóriák segítenek egyszerűen megtalálni a keresett terméket, mert van lehetőségünk további szűrésekre. Szűkíthetjük a keresést akár az átkapcsolók gyártójára, portok számára vagy az elosztók kábelhosszára is.
Ezekkel a szűrési adatokkal igyekeztünk egyszerűsíteni a vásárlást azok számára is, akik kevésbé tájékozottak az átkapcsolók, elosztók világában.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág webáruház célja, hogy az általa kínált termékeket érthetően rendszerezze és a vevő számára átláthatóan csoportosítsa. A most kiválasztott kategóriában az átkapcsolókkal, elosztókkal is ez a célunk. Úgy csoportosítottuk, ezeket az eszközöket, hogy minél könnyebben, egyszerűbben megtalálhassa a látogató, a számára szükségeset.
Az átkapcsolók, elosztók egy bemenetre vagy kimenetre teszik lehetővé, hogy több eszközt csatlakoztathassunk. Az átkapcsolókra akkor van szükségünk, ha több ugyanolyan csatlakozójú eszközünk van, mint ahány bemenet áll rendelkezésünkre. Ilyen előfordulhat olyankor, ha a televízió készülékünkön kevesebb HDMI bemeneti helyünk van, mint ahány készüléket szeretnénk csatlakoztatni. Az átkapcsolóval megsokszorozzuk a bemeneti helyünket, és az eszközön kiválasztjuk, hogy éppen melyik jelforrást szeretnénk megjeleníteni a televízió képernyőjén. De a Kábelvilág kínálatában nem csak HDMI átkapcsolókat találhat, hanem audio, SCART, USB és VGA jel átkapcsolókat is.
Az elosztók ezzel szemben általában a kimeneti jeleket, csatlakozó helyeket többszörözik meg. A kategóriában találhat szivargyújtó elosztót, hogy utazás közben több eszközének tudja biztosítani az áramellátását (okos eszközök, hűtőláda). De ha a számítógépén, laptopján. Apple MacBook-on kevés USB bemenet akkor a webáruházunkban válogathat az USB elosztók között. De akár ezen eszközök által küldött képet több monitoron is egyszerre jeleníthetünk meg a megfelelő videojel osztóval (HDMI, Displayport, DVI, VGA).
Az átkapcsolók, elosztók esetében nagyon fontos, hogy gondolja át, hogy pontosan mire szeretné használni az eszközt. Ezután a kiválasztott termék leírását is figyelmesen olvassa el, hogy tényleg arra képes a kiválasztott termék, amire szüksége van.
A webáruházunkban található hasonló tulajdonsággal bíró eszközök, viszont az áraik különbözőek lehetnek. Az árak különbsége több okból is adódhat. Érdemes oda figyelni az eszközöknél a gyártók garancia idejére, ez 12 és 36 hónap között változhat. De lehet különbség az elosztókhoz, átkapcsolókhoz kapcsolható eszközök számában is. Az is fontos, hogy a kiválasztott terméknek szüksége van-e külső áramforrásra. Nem minden esetben a drágább a jobb választás.
Az átkapcsoló, elosztó eszközöknél mennyiségi árkedvezményeket is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb termék esetében 20 darab vásárlása felett – de egyes esetekben akár 10 darab felett is – már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.
Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiszemelt átkapcsolóra, elosztóra van szüksége, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább