Szűrés

Kábelhossz (méter)
Csatlakozó típusok
Szín
Gyártó
Ár
1 350 Ft - 16 330 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

USB-C - USB-C kábelek

Apple találmánya. Az USB-C magába foglalja a töltő kábelt, az USB-t, a HDMI-t és minden más olyan csatlakozót, amit egyébként használnánk. Az USB-C 10 Gb/s sebességgel képes adatot átvinni. Ez pont kétszer gyorsabb az USB 3.0-nál. És 20V feszültséget bír el, ezáltal is csökkentve a redundanciát.

Tovább
A kábel csak töltésre alkalmas!
Ez a Delock USB Type-C töltő kábel 5 A áramerősségig használható, és így lehetővé teszi az összekötött eszközök gyors töltését.
A nagyon rövid kábel különösen alkalmassá teszi okostelefonok mobiltöltőről történő útközbeni töltésére.
Tovább
Rendelésre
Ez a Unitek USB-kábel lehetővé teszi, hogy USB Type-C™ csatlakozóval ellátott készülékeket, például okostelefont csatlakoztasson egy USB Type-C™ porttal rendelkező számítógéphez vagy laptophoz.
Tovább
Rendelésre
Ez a Logilink USB-kábel lehetővé teszi, hogy USB Type-C™ csatlakozóval ellátott készülékeket, például okostelefont csatlakoztasson egy USB Type-C™ porttal rendelkező számítógéphez vagy laptophoz.
Tovább
Rendelésre
Az USB 3.1 Gen 2 szabvány USB-C kábele lenyűgözően gyors, 10 Gbit / másodperces adatátvitelt, 4K @ 60 Hz-es videofelvételt és energiaellátást tesz lehetővé 100 W-ig. Az USB-C csatlakozók modern ultrabookokhoz, új okostelefonokhoz és magas sebességű külső meghajtók.

USB SuperSpeed ​​+
Az USB 3.1 Gen 2 szabvány 10 Gbps sebességű adatátviteli sebességet tesz lehetővé, ami a piacon elérhető leggyorsabb USB. Ezzel a sávszélességgel az eszközök fájljainak szinkronizálása, egy...
Tovább
Rendelésre
Csatlakoztassa mobileszközeit számítógépéhez vagy MacBookjához ezen USB-C 3.1 kábel segítségével, és tapasztalja meg a minden az egyben csatlakozási megoldás által nyújtott felhasználói élményt. Tökéletesen alkalmas töltéshez és ultra nagy sebességű adatátvitelhez. A kábel a 4K képfelbontást is támogatja.
Tovább
Rendelésre