Szűrés

Gyártó
Ár
2 160 Ft - 21 710 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Kábel teszterek

A kábelteszterek kategóriában olyan speciális, vagy univerzális eszközöket talál, melyek segítenek megállapítani egy kábel működőképességét, hosszúságát, esetleg megkeresni a végpontját. A teszterek leírásában megtalálja, hogy pontosan milyen funkcióra, illetve milyen kábeleken lehet használni. Talál RJ11, RJ12, RJ45, RG58, BNC, USB, UTP, FTP, STP, POE, koaxHDMI stb. kábelekre is kábelvizsgálót. Ezekkel gyorsabban tud építeni hálózatot, de akár a hálózat hibáját is gyorsan fel tudja deríteni.
Webáruházunkban megtalálja a hálózatépítéshez szükséges további eszközöket is, mint kábelek, csatlakozók, törésgátlókkrimpelő fogó stb..
További információkért a kábelteszterekről kattintson ide!

Tovább
Az STM-810 tipusú kábel teszter UTP / STP kábelek (10-Base-T (Cat 5), RJ45/RJ11) és moduláris kábelek (356A, TIA-568A / B) teszetésére használható. Könnyen olvashatóak a hibaüzenetek, illetve a készülék ellenőrzi a kábel folytonosságát, nyitott, rövid és a kölcsönös kapcsolatot. Távoli tesztelésre is van lehetőség akár 300m-ig.
Tovább
Raktáron
Az STM-850 tipusú kábel teszter az RJ11, BNC, és RJ45 kábelekhez használható, kábel szakadásra, nyíltra és rövidre zárásra, vagy félrekötött kábel hibák tesztelésére. Tápegysége: DC 9V akkumlátor; mérete: 103x93x26 mm. A teszter 1 fő egységből és 1 távirányitóból áll.
Tovább
Raktáron
A távoli kábel teszter 4 különböző port teszteléséhez RJ-11, RJ-45, USB és BNC kábelhez használható. A LED-es segítséggel könnyen olvasható: a rövid / nyitott áramkör, crossover és nincs kapcsolat.
Tovább
Rendelésre
Ezzel a Delock kábel teszterrel egyszerűen és gyorsan tesztelheti a hálózati kábeleket. Ezenkívül egy csatlakoztatott PoE-áramforrást is tesztelhet. A már beszerelt kábelek teszteléséhez igény szerint eltávolíthatja a csatlakoztatott távoli egységet a teszterről.
Tovább
Rendelésre
1.5 - 2 hét

A Kábelvilág webáruház célja, hogy az ön kábelhálózata megfelelően működjön, ezért ebben a kategóriában megtalálja a hálózatok egyik legfontosabb elemének a kábeleknek a tesztereit.
Ezen eszközök segítségével könnyedén megállapíthatja egy kábelről, hogy megfelelően működik-e. Minél nagyobb a hálózatunk annál nehezebb ezen eszközök segítsége nélkül megállapítani, hogy mitől nem működik megfelelően. A kábelteszterek nélkül nehézkes lenne pontosan megállapítani, melyik eszköz, kábel miatt nem vagy nem megfelelően működik a rendszer.
Ezen teszterek a hálózatépítés során is segítséget nyújtanak, mert a megépített hálózat vizsgálatát el lehet velük végezni, és így még használatba vétel előtt kiszűrhetjük az esetleges problémákat.
Az áruházban található kábelvizsgálók között van olyan eszköz, mely speciálisan csak egy típusú kábel vizsgálatát tudja elvégezni (HDMI kábelteszter), vagy olyan univerzális mellyel több típusú kábel tesztelhető. A kábeltesztereket nem csak hibák keresésére, kötések helyességének kimutatására, hanem akár a kábel hosszának mérésére, bonyolultabb, rejtve vezetett hálózatok esetében a kábel végének megtalálásánál is segítségünkre vannak. A teszterek – kábelvizsgáló és kábel típustól függően – képesek kimutatni a szakadt hálózatot, nyitott hálózatot, földelés hiányát, keresztkötéseket, rövid és kölcsönös kapcsolatokat, nyíltra és rövidzárásra stb.. A kábelteszterek esetében figyeljen arra is, milyen hosszú kábel vizsgálását szeretné, mert vannak melyek 180 méterig, de van olyan mellyel akár 600 méteres kábelt is meg lehet vizsgálni.
Kínálatunkban található például RJ11, RJ12, RJ45, RG58, BNC, USB, UTP, FTP, STP, POE, koaxHDMI  kábelvizsgálók.
A Kábelvilág webáruházban megtalálhatók a hálózat építéshez szükséges további eszközök anyagok is. Találhatók UTP/FTP/SFTP kábelek, akár készre szerelve akár kábeldobra tekercselve. De koax, RJ11, RJ12, HDMI és USB kábelek között is meg fogja találni az ön számára megfelelőt. Egyedi kábelek készítéséhez krimpelő fogót, illetve kábelvédőket, -csatlakozókat is széles választékban talál az oldalunkon.
A webáruházunkban található hasonló tulajdonsággal bíró eszközök, viszont az áraik különbözőek lehetnek. Az árak különbsége több okból is adódhat. Érdemes oda figyelni az eszközöknél a gyártók garancia idejére, ez 12 és 36 hónap között változhat. De lehet különbség a kábel vagy hibák típusaiban, illetve hogy milyen hosszúságú kábelt tud mérni. Nem minden esetben a drágább a jobb választás.
A kábeltesztelő eszközöknél mennyiségi árkedvezményeket is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb termék esetében 20 darab vásárlása felett – de egyes esetekben akár 10 darab felett is – már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiszemelt kábelteszterre van szüksége, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább