Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Csatlakozók, törésgátlók

A csatlakozók, törésgátlók kategóriában a telefon (RJ11, RJ12) vagy UTP (RJ45) hálózati kábelek készítéséhez használt csatlakozók, illetve a kábelek tartósságához szükséges törésgátlók közül válogathat.
A kategóriát tovább bontottuk, annak érdekében, hogy könnyebben megtalálhassa a megfelelő kábelvéget – telefon, FTP, UTP lengő, UTP tömör – vagy kábelvédőt.
Webáruházunkban megtalálja a kábelkészítéshez szükséges eszközöket – krimpelő fogó –, illetve természetesen kábeleket is a csatlakozó dugókhoz (telefon, UTP).
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág célja, hogy ön gyorsan és egyszerűen megtalálja azt a terméket, amire szüksége van. A most kiválasztott kategóriát - csatlakozók, törésgátlók - is ennek szellemében alakítottuk ki. A gyorsabb keresés érdekében a csatlakozókat 4 csoportra bontottuk. Az első csatlakozó dugó csoportban találhatja az RJ11, RJ12 (telefon) csatlakozókat, míg a másik 3 csoportban RJ45-ös kábelek dugóit a szerint, hogy milyen kábellel szeretné használni. Ezek lehetnek a védettebb FTP, esetleg UTP lengő, vagy tömör kábelek. A kategória utolsó csoportjában pedig a törésgátlókat találja meg.

A törésgátlók bármelyik UTP, FTP,STP kábelre szerelhetők. A törésgátlóknál a szín és a gyártó szerint tudunk választani.

A webáruházunkban talál kész UTP és telefon kábeleket is, de van olyan eset, mikor ezen kábelek hossza nem megfelelő. Ilyen például, ha szobák között szeretne kábeles hálózatot kialakítani, esetleg IPTV- vagy IP telefonszolgáltatást vesz igénybe, de a készülékek távolabb találhatók a routertől. Ebben az esetben a kategóriában található eszközökre is szüksége lesz, hogy terveit megvalósítsa.

Az UTP csatlakozók között megtalálja a különböző szabványú kábelekhez illőt (Cat5, Cat5e, Cat6, Cat6e), de a magasabb védettségű kábelekhez (FTP) is talál megfelelő kábelvéget. Mind a csatlakozóknál, mind a kábelvédőknél talál kisebb-nagyobb (1 db,10 db, 50 db,100 db) kiszerelésű csomagolást, így a munka méretéhez tud választani akár gazdaságos kiszerelést is.

Ahhoz hogy csatlakozókat rászerelje a kábelekre szüksége lesz még az áruházunkban kapható krimpelő fogóra is.

Ha további segítségre, információra van szüksége a megfelelő kábel, csatlakozó, törésgátló illetve szerszám kiválasztásában, akkor ajánljuk önnek az erről szóló cikkünket, amit ezen a linken talál meg.

A kategóriában található termékeknél mennyiségi árkedvezményt is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb csatlakozó, törésgátló esetében 20 darab vásárlása felett már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre egyedi, személyre szóló árajánlatért.

Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiválasztott dugó, törésgátló megfelelő önnek, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a választásban.

Tovább