Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Krimpelők, szerszámok

A szerszámok kategóriában talál a kábelkészítéshez és hálózatépítéshez szükséges speciális szerszámokat – ilyen a krimpelő fogó vagy betűző szerszám –, illetve általános szerszámokat – csavarhúzó készlet vagy Sniccer.
A szerszámok kategóriát az átláthatóság jegyében szerszám típusonként bontottuk tovább, így talál betűző szerszámok, csavarhúzó készletek, krimpelők, sniccerek és pengék, szerszámkészletek, tápegység teszterek alkategóriát. Az alkategóriák segítségével egyszerűbben és gyorsabban találja meg a megfelelő eszközöket legyen szó bonyolultabb UTP hálózatról vagy akár egy kábel elkészítéséről.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág célja, hogy ön a megfelelő szerszámmal – ezzel egyszerűbbé téve a feladatot – tudja elkészíteni kábelhálózatát, kábelét vagy felszerelni fali tartóját, megjavítani elektromos eszöközét, hálózatát. A szerszámok közötti könnyebb eligazodást segítve, típusuk szerint csoportosítottuk a termékeket alkategóriákra. A hat alkategóriában talál általános és speciális szerszámokat is.

Az első csoportban betűző szerszámokat talál. A betűző szerszám segítségével könnyedén csatlakozhatja UTP, FTP (RJ45), telefon (RJ11, RJ12) kábeleit a fali csatlakozókhoz, LSA modulokhoz, patch panelekbe.

A második alkategóriában különböző csavarhúzókészletek közül választhatja ki az önnek megfelelőt. A kínálatunkban talál kisebb 6 db-os vagy akár nagyobb 20 darabos készletet is. A választékunkban van olyan speciális csavarhúzókészlet, mint a műszerész, precíziós, racsnis vagy szigetelt. A készletekben található csavarhúzó fejek között is széles a választék, kezdve a hagyományos egyenes, a gyakran használt csillag vagy akár a speciális torx típusú csavarhúzó fejig.

A harmadik kategóriában a krimpelők találhatók. A krimpelő fogók között található olyan, ami kizárólag UTP, FTP (RJ45) kábelhez használható, de van univerzális is, mely az RJ45-ös kábelen kívül az RJ11/RJ12-s kábelekhez is lehet használni. A krimpelő fogókon általában található blankoló is mely segít a kábel burkolatát eltávolítani. A szerszámkészlet alkategóriában található krimpelő szett is.

A negyedik csoportban a tapétavágó késeket vagy más néven Sniccereket találja és a hozzájuk tartozó pengéket. A Sniccerek között talál egyszerű kivitelű, de talál csúszásgátlós műanyagházas, fémházas vagy önzárós típust is. Ha a megszokott Sniccerét szeretné használni, akkor válaszon az oldalon található pengék közül.

Az ötödik alkategória a szerszámkészleteké. A szerszámkészletek között kínálunk speciálisan hálózat építéséhez használhatót (UTP, RJ45, RJ11, RJ12 hálózathoz teszter, krimpelő, blankoló, betűző vagy RG-58, RG-59 és RG-6 (F, BNC, RCA) hálózathoz krimpelő, kábelvágó, csatlakozó).
A kábelhálózatok építésében segítségére lehet cikkünk, mely ezen a linken található: https://kabelvilag.hu/utp-kabel-bekotes.
Speciális szerszám készletek közül még említést érdemel a szigetelt szerszámkészlet. Megtalálható az okos telefonokhoz, számítógépekhez és elektronikus eszközökhöz való kisebb vagy nagyobb kivitelű szerszámkészlet is. Általános készletekből is széles választékot nyújtunk, ezek között is találunk kisebb 29 darabos készlettől, a 44 daraboson át, egészen a 145 darabosig. A kategóriában a szerszámkészleteken kívül található multiméter, illetve vákuumos kézi tisztító is. A multiméterrel a kábelek, elektromos áramkörök, alkatrészeket diagnosztizálhatja, tesztelheti. A multimétert akár szerszámkészletben is megtalálhatja. A vákuumos kézi tisztítóval akár számítógépét vagy azok perifériáit (billentyűzet, egér), videó berendezéseit, illetve más elektronikus eszközét tudja tisztán tartani. 

A hatodik kategóriában egy PC tápegység tesztelő eszközt talál, mellyel a számítógépek tápegységeinek állapotát tudja letesztelni.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Kábelvilág webáruházban megtalálja az önnek megfelelő szerszámkészletet.
A kategóriában található termékeknél mennyiségi árkedvezményt is igénybe lehet venni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb szerszámkészlet – legyen szó krimpelő szettről, csavarhúzókészletről vagy egyéb szerszámokról, mint a multiméter – esetében 20 darab, egyes esetekben akár 10 darab vásárlása felett már 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre egyedi, személyre szóló árajánlatért.
Amennyiben nem biztos benne, hogy a kiválasztott krimpelő szett, szerszámkészlet megfelelő önnek, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a választásban.

Tovább