Szűrés

Gyártó
Szín
Ár
600 Ft - 16 460 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Hálózati adapterek

A hálózati adapter kategóriában a különböző szabványú hálózati csatlakozók közötti átalakítókat találja, legyen szó csatlakozó típusáról, vagy feszültségről.
Az utazó adapterek segítségével tudjuk használni minden napi elektromos eszközeinket, az olyan úti céloknál, ahol nem az általunk használt csatlakozókat használják. Ismertebb ilyen országok az Egyesült Államok, Nagy-Britannia (Anglia), Ausztrália, Kína.
A kategóriában megtalálhatók olyan eszközök is melyek a 230V feszültséget alakít át 110V feszültségre, hogy az Amerikában vagy Ázsiában vásárolt elektromos eszközeit is nyugodtan tudja használni Magyarországon.
De ha autós eszközeit – melyek szivargyújtó csatlakozóval vannak ellátva – használna 230V feszültségű hálózaton arra is talál megoldást.
További információkért a hálózati adapterekről kattintson ide!

Tovább
Termék leírás
Működtessen 110 V-os váltakozó áramú készülékeket 230 V-os váltakozó áramú vezetékhálózatról ezzel a kompakt feszültségátalakítóval. Ezáltal Európában is működtetheti amerikai berendezéseit. Kiváló megoldás, ha hosszabb ideig tartózkodik Európában és nem szeretne új berendezésekre költeni.

Jellemzők
Működtessen 110 V-os váltakozó áramú (amerikai) készülékeket (európai) 230 V-os váltakozó áramú vezetékhálózatról
Kis méreté...
Tovább
Raktáron
Termék leírás
Működtessen 110 V-os váltakozó áramú készülékeket 230 V-os váltakozó áramú vezetékhálózatról ezzel a kompakt feszültségátalakítóval. Ezáltal Európában is működtetheti amerikai berendezéseit. Kiváló megoldás, ha hosszabb ideig tartózkodik Európában és nem szeretne új berendezésekre költeni.

Jellemzők
Működtessen 110 V-os váltakozó áramú (amerikai) készülékeket (európai) 230 V-os váltakozó áramú vezetékhálózatról
Kis méreté...
Tovább
Raktáron

A Kábelvilág célja, hogy ön a világ minden részén tudja használni elektromos készülékét. Tudja tölteni telefonját, laptopját, fényképezőgépét, legyen szó angol konnektorról vagy ausztrál csatlakozó aljzatról.
A világban található csatlakozó aljzatokat betűkkel jelölik A-tól M-ig. Ahogy a jelölésekből is látszik nincs egyszerű dolgunk, amikor a világ országaiba – de még Európában sem – szeretnénk használni elektromos eszközeinket. Ha tervei szerint több kontinenst is meglátogat, akkor érdemes utazó adaptert vásárolnia, ami több ország elektromos hálózatához is biztosítja a problémamentes csatlakozást.
Amennyiben csak egy ország a célja akkor ajánljuk a speciális konnektor adapter átalakítóinkat, legyen szó angol, amerikai, ausztrál, kínai konnektorról. De azok is megtalálják a számukra megfelelő utazó adaptert, akik az említett országokban vásárolták eszközeiket és Magyarországon szeretnék használni.
Áruházunk kínál másik megoldást is, eszközeinek csatlakoztatására. Kínálunk angol vagy amerikai konnektorhoz csatlakoztatható tápkábeleket is.
Utazásaink során az elektromos hálózatok használata során nem csak a csatlakozó típusa okozhat gondot, hanem a konnektorban található feszültség nagysága is. Több országban is a nálunk megszokott 230V helyett 110V található.
Telefon, laptop töltőink általában fel vannak készítve mind a két feszültségre. 
Vannak olyan eszközök melyek nincsenek a több típusú feszültségre felkészítve. Ha az eszközünk 230V-os használatú, akkor nem jelent különösebb problémát a működésében a kisebb feszültségű csatlakozás, de ha 110V-os használatra, akkor nagyon hamar tönkre fog menni.
A hálózati adapterek kategóriában viszont talál olyan eszközöket is melyek a 230V-os hálózati feszültséget 110V-ra alakítják, így biztonságosan üzemeltethetőek ezen készülékek is, a nagyobb feszültség mellett.
Hálózati adapter kategóriában található egy harmadik típusú átalakító is a szivargyújtó adapter. Ezt a hálózati adaptert abban az esetben tudja használni, ha az autóban használt eszközt szeretné 230V-os hálózaton használni.
Minden esetben a vásárlás előtt olvassa el a termék leírását, hogy biztosan megfelel-e az ön által kívánt átalakításhoz, ezzel megkímélheti magát későbbi bosszúságtól.
A hálózati adaptereknél árkedvezményeket is igénybe lehet venni a mennyiségtől függően. Minden esetben 5% kedvezményt tudunk biztosítani a termékek árából, ha legalább a termék weboldalán megjelölt darabszámban rendel. A legtöbb termék esetében ez 20 darab, de egyes esetekben akár 10 darab is lehet ez a határ. Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.
Amennyiben nem teljesen biztos benne, hogy a kiválasztott hálózati adapter megoldja a problémáját, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább