Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

KONVERTER

Az átalakító konverterek kategóriában megtaláljuk az audio-, a video-, illetve USB jel konvertereket. Ezen eszközök segítségével a digitális jeleket alakítjuk analóg jellé, vagy fordítva, más átalakítók a csatlakozó szabványok közötti konvertálást végzik el.
A kategóriát két alkategóriára bontottuk, az egyikben audio -, míg a másikban a video jel konvertereket találja meg. Az eszközök között talál kiválasztó konvertereket is.
Szűkíthetjük még a keresést az alkategórián belül, akár az átalakító konverterek csatlakozó típusára vagy szabványára is.
A szűrési adatokkal könnyebbé tesszük a keresést, és a megfelelő termék kiválasztását.
További információért kattintson ide! 

Tovább

A Kábelvilág célul tűzte ki, hogy a webáruházában található konvertereket, kiválasztókat érthetően rendszerezze és a vevő számára átláthatóan csoportosítsa. Ennek megfelelően a kiválasztott kategóriát két csoportra osztottuk attól függően, hogy az audio jeleket, vagy a video jeleket alakítja át.
A konverterekre olyan esetekben van szükségünk, amikor a jeladó készülékünk, és a jelvevő eszközünk más szabványú csatlakozóval van ellátva. Ilyen lehet, amikor a laptopunkon csak HDMI, vagy DisplayPort található, de a másodlagos megjelenítőnek – monitornak, projektornak – csak VGA bemenete van. Ebben az esetben egy HDMI – VGA, vagy DisplayPort – VGA konverterre van szükségünk. Az audio konverter alkategóriában találhatók kiválasztó eszközök. Ezeket akkor tudjuk megfelelően használni, ha a jeladó berendezésen – ez lehet akár egy DVD lejátszó, de lehet laptop is – csak HDMI vagy DisplayPort található, de mi szeretnénk a hang jelet erősítőre kötni. Erre az esetre is kínálunk önnek megoldást az audio konverterek csoportban található HDMI audio kiválasztó eszközzel.
A konverterek segíthetnek olyan esetben is, amikor a számítógépünk csak VGA csatlakozón tudja leadni a jelet, de a monitorunkra már csak HDMI szabványú kábelvéget lehet csatlakoztatni. A kínálatunkban található olyan termék, ami nem csak a video jelet alakítja digitálissá, de még a hangot is be tudjuk csatlakoztatni.
De konverterek tudását nem lehet ennyire leegyszerűsíteni. Az USB csatlakozó szabványokon keresztül a számítógéphez ma már minden féle video jelet fogadni képes eszközt köthetünk. Legyen szó hagyományos USB – HDMI, vagy akár az újabb USB C – HDMI, USB C – DisplayPort átalakítókról. De akár tabletjét az USB C csatlakozón keresztül VGA monitorához is tudja csatlakoztatni.
Minden esetben a vásárlás előtt olvassa el a termék rövid leírását, hogy biztosan megfelel-e az ön által kívánt átalakításhoz, ezzel megkímélheti magát későbbi bosszúságtól.
A kínálatunkban találhatók hasonló tulajdonsággal rendelkező eszközök melyeknek az áraiban eltérést fedezhet fel. Az árak különbsége több okból is adódhat. Egyik ilyen, hogy a video konverter milyen minőségben - felbontásban - tudja továbbítani a jelet. Másik ilyen ok lehet a gyártók által vállalt garancia. A webáruházunkban találhatók olyan adapterek melyekre 1 év, míg másokra akár 3 év garanciát kaphat. 
Nagyobb megrendelések esetén érdemes írni nekünk az info@kabelvilag.hu címre és küldünk egyedi, személyre szóló árajánlatot.
Amennyiben nem teljesen biztos benne, hogy a kiválasztott audio-, video-, USB konverter megoldja a problémáját, hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal és segítünk a megfelelő kiválasztásában.

Tovább