Szűrés

Gyártó
USB szabvány
Portok száma
Ár
1 500 Ft - 22 490 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

USB hubok

Az Unitek hubjának 4 USB-portja van (A típus). Az elosztóval egyszerre négy perifériát csatlakoztathat a számítógéphez, például külső meghajtót, szkennert vagy webkamerát. A több USB-port a számítógép kényelmesebb használatát jelenti. Az aktív Unitek USB hub Plug and play technológiával van felszerelve, így nem kell illesztőprogramokat telepítenie. Csatlakoztatja a számítógép USB-portjához, és készen áll az indulásra. Az A típusú dugóval lezárt kábel hossza 30 cm....
Tovább
Raktáron
Az Unitek márka aktív hubja 4 USB porttal rendelkezik (A típusú).
A hub segítségével egyszerre négy perifériás eszközt, például külső meghajtót, szkennert vagy webkamerát csatlakoztathat a számítógéphez.
Több USB port kényelmesebb számítógéphasználatot jelent.
Az aktív Unitek USB hub Plug and play technológiával van felszerelve, így nem kell illesztőprogramokat telepíteni.


Tovább
Rendelésre
USB 2.0 csatlakozó számítógép vagy notebook további USB portokkal történő bővítésre, USB flash meghajtók, mikrofon, nyomtatók, hálózati adapterek vagy egyéb eszközök csatlakoztatására. Külső tápellátással rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagy teljesítményű perifériák, például 2,5”-es merevlemezek támogatását.
Tovább
Rendelésre
-10%
  Unitek Prémium HUB 3db USB 3.0 5 Gbps, 1db Lan portos, fekete (H1111A)
  Unitek Prémium HUB 3db USB 3.0 5 Gbps, 1db Lan portos, fekete (H1111A)
Az Unitek hubjának 4 USB-portja van. Az elosztóval egyszerre három perifériát csatlakoztathat a számítógéphez, például külső meghajtót, szkennert vagy webkamerát. Ezen kívül van egy ethernet portja.
A Unitek USB hub Plug and play technológiával van felszerelve, így nem kell illesztőprogramokat telepítenie. Csatlakoztatja a számítógép USB-portjához, és készen áll az indulásra. Az A típusú dugóval lezárt kábel hossza 30 cm.

Egy micro USB kábellel és egy USB ada...
Tovább
Raktáron
7 850 Ft
7 070 Ft
Kezdete: 2022.06.21 Vége: 2022.07.31