Szűrés

Gyártó
USB szabvány
Portok száma
Ár
1 300 Ft - 37 590 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

USB hubok

Ez a hub 4 USB-porttal rendelkezik, így könnyen bővíthető olyan eszközökkel, mint az USB flash meghajtó, a billentyűzet, az egér stb.
Tovább
Raktáron
1 600 Ft
Az Unitek hubjának 4 USB-portja van (A típus). Az elosztóval egyszerre négy perifériát csatlakoztathat a számítógéphez, például külső meghajtót, szkennert vagy webkamerát. A több USB-port a számítógép kényelmesebb használatát jelenti. Az aktív Unitek USB hub Plug and play technológiával van felszerelve, így nem kell illesztőprogramokat telepítenie. Csatlakoztatja a számítógép USB-portjához, és készen áll az indulásra. Az A típusú dugóval lezárt kábel hossza 30 cm....
Tovább
Raktáron
5 060 Ft
Az Unitek márka aktív hubja 4 USB porttal rendelkezik (A típusú).
A hub segítségével egyszerre négy perifériás eszközt, például külső meghajtót, szkennert vagy webkamerát csatlakoztathat a számítógéphez.
Több USB port kényelmesebb számítógéphasználatot jelent.
Az aktív Unitek USB hub Plug and play technológiával van felszerelve, így nem kell illesztőprogramokat telepíteni.


Tovább
Raktáron
5 650 Ft
USB 2.0 csatlakozó számítógép vagy notebook további USB portokkal történő bővítésre, USB flash meghajtók, mikrofon, nyomtatók, hálózati adapterek vagy egyéb eszközök csatlakoztatására. Külső tápellátással rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagy teljesítményű perifériák, például 2,5”-es merevlemezek támogatását.
Tovább
Rendelésre
Az Unitek hubjának 4 USB-portja van. Az elosztóval egyszerre három perifériát csatlakoztathat a számítógéphez, például külső meghajtót, szkennert vagy webkamerát. Ezen kívül van egy ethernet portja.
A Unitek USB hub Plug and play technológiával van felszerelve, így nem kell illesztőprogramokat telepítenie. Csatlakoztatja a számítógép USB-portjához, és készen áll az indulásra. Az A típusú dugóval lezárt kábel hossza 30 cm.

Egy micro USB kábellel és egy USB ada...
Tovább
Raktáron
7 860 Ft
-14%
Aktív, alumínium USB elosztó, USB C porton keresztül csatlakoztatva, négy USB A csatlakozóval és gyors töltő port USB 100 C tápellátással.

Az uHUB P5 +
USB Hub nagyszerű kiegészítője a vékony ultrakönyveknek, amelyek helytakarékosság érdekében számos hasznos portot elveszítettek . Az USB hub segítségével akár négy perifériás eszközt is könnyen csatlakoztathat, például egeret, pendrive-ot, grafikus táblagépet vagy nagyméretű külső meghajtót. Az új uHUB P5 + sorozat különböző paraméte...
Tovább
Raktáron
11 890 Ft
10 170 Ft
Kezdete: 2022.08.31 Vége: 2022.09.30