Szűrés

Gyártó
USB szabvány
Ár
570 Ft - 7 580 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Kártyaolvasók

Ez a Delock gyártmányú kártyaolvasó lehetővé teszi, hogy memóriakártyákról olvasson adatokat, illetve memóriakártyákra írjon az okostelefonja vagy táblagépe Micro USB OTG-portján keresztül.
Tovább
Átmeneti készlethiány
Beszerzés- 1 - 2 hét
2 670 Ft
Ez a Delock gyártmányú kártyaolvasó lehetővé teszi, hogy memóriakártyákról olvasson adatokat, illetve memóriakártyákra írjon az okostelefonja vagy táblagépe Micro USB OTG-portján keresztül. Ezenkívül a kártyaolvasót a számítógépéről is kényelmesen használhatja.
Tovább
Raktáron
3 360 Ft
Az olvasó számos különböző smart kártyával kompatibilis, és a kártya egyszerű behelyezésével gyors online azonosításra használható. A személyes információ automatikusan megjelenik a képernyőn, így azt nem kell manuálisan bevinni. Online adóbevalláshoz és banki ügyletekhez, vagy pedig a gyermekek számára korlátozott internethasználat életbe léptetéséhez is használható. Emellett – jogilag érvényes aláírással – elektronikus dokumentumok aláírására is alkalmas....
Tovább
Átmeneti készlethiány
A Delock kártyaolvasó segítségével, tablet vagy okostelefon Micro USB OTG portján keresztül olvashat, vagy írhat memóriakártyát.
Tovább
Átmeneti készlethiány
Beszerzés- 1 - 2 hét
6 210 Ft
A Delock kártyaolvasó memóriakártyák olvasására és írására használható, és pl. számítógépek, laptopok, MacBookok, Chromebookok vagy okostelefonok USB-C™ illesztő felületéhez csatlakoztatható.
Tovább
Átmeneti készlethiány
Beszerzés- 1 - 2 hét
7 480 Ft