Szűrés

Gyártó
Csatlakozó típusok
Szín
Teljesítmény
18 Watt - 33 Watt
Ár
4 290 Ft - 11 490 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Hangszórók

Termék leírás
Hordozható mini hangszórórendszer, melyet az USB vagy a mini jack csatlakozóval számítógépekhez, notebookokhoz vagy tabletekhez csatlakoztathat, ezáltal bárhol élvezheti zenéit. A hangszórók telt mély hangzást biztosítanak, és a 2.0 csatornán keresztül támogatják a 3D-s hangtechnológiát is. A kompakt méret miatt tökéletes utazáshoz.

Jellemzők
Hordozható és utazáshoz alkalmas kialakítás
2.0 csatorna a telt hangzásért
Plug and play

A csomag tart...
Tovább
Raktáron
4 290 Ft
Termék leírás
Alakítsa át a számítógépe vagy okostelefonja gyenge, fémes hangzását részletgazdag, erőteljes 2.0-s sztereó hangzássá az USB-tápellátású Nedis® 18 W-os hangszórórendszerrel.
A két hangszóró 3,5 mm-es sztereó csatlakozóval csatlakoztatható a számítógéphez vagy okostelefonhoz, a tápellátása pedig USB csatlakozással biztosítható – így nincs szükség külső hálózati adapterre.
A 18 W-os kimeneti teljesítmény tökéletes hangzást biztosít, am...
Tovább
Raktáron
4 310 Ft
Termék leírás
A teljesen sztereó Nedis® játékos hangszórókat csatlakoztatva hallhatóvá válik, amint a játékok életre kelnek.
A rendkívül kompakt hangszórók 9 W-os hangerőre képesek, íróasztalán bárhol elférnek, a teljesítmény eléréséhez pedig elég őket USB-porthoz csatlakoztatni.
A játék most még hangosabb!

Jellemzők
2×9 W (maximális hangerő)
2.0 teljesen sztereó hangminőség
Kompakt kialakítás – szinte minden zsúfolt íróasztalon elfér
Kimeneti ...
Tovább
Raktáron
5 640 Ft
Alakítsa át a számítógépe vagy okostelefonja gyenge, fémes hangzását részletgazdag, erőteljes 2.1-es sztereó hangzássá az USB-tápellátású Nedis® 33 W-os hangszórórendszerrel.
A két hangszóró és a nagy teljesítményű mélynyomó 3,5 mm-es sztereó csatlakozóval csatlakoztatható a számítógéphez vagy okostelefonhoz, a tápellátása pedig USB-csatlakozással biztosítható - így nincs szükség külső hálózati adapterre.
A 33 W-is kimeneti teljesítmény tökélete...
Tovább
Raktáron
10 360 Ft
A nagy teljesítményű fa mélynyomóval kiegészített, nagy teljesítményű Nedis® sztereó játékos hangszórókészlet dübörgését érezve és hallva valóban életre keltheti játékait.
A tökéletes teljesítményű 2.1-es sztereó hangzást kompakt vázban biztosító hangszórókat a hangkibocsátáshoz elég USB-porthoz csatlakoztatni.
A játék most még hangosabb!
Tovább
Raktáron
11 490 Ft