Szűrés

Gyártó
Szín
Ár
5 600 Ft - 14 990 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

Projektor tartók, konzolok

Ebben a kategóriában projektor tartókat, konzolokat talál. Ma már nem csak irodákban, oktatási intézményekben, de otthonokban is egyre több helyen találkozni projektorokkal, hiszen sokan házimozizáshoz is ezt az eszközt használják. Persze alapvetően asztali használatra, elhelyezésre vannak tervezve, de a szinte észrevétlenül elhelyezett projektorok jobban illenek minden helyiségbe, nem beszélve a velük járó kábelrengetegről. A projektor tartók és hozzávaló, különféle elhelyezést lehetővé tevő konzolok praktikus, esztétikus, helytakarékos megoldást jelentenek intézményekben, háztartásokban egyaránt.

További információért kattintson ide! 

Tovább

A kábelrengeteg nemcsak esztétikailag zavaró látvány, hanem még balesetveszélyes, sőt a takarítást megnehezítő tényező is. Projektorok esetében is van már megoldás a zűrzavar megszüntetésére, ezt nyújtják Önnek a projektor tartók.

Webáruházunk projektor tartó és konzol választéka

Bizonyos helyzetekben egy külön irodahelyiség áll rendelkezésre prezentációk tartására, illetve egy-egy alkalomra van csak szükségünk ezekre a vizuális eszközökre, így tökéletes megoldás lehet a tárgyalóasztalra helyezni a projektort, ám ekkor nagy a leesés veszélye. Persze a kábelek a takarítást, közlekedést akadályozhatják egy irodában, mozi szobában is, így érdemes szétnézni a projektor konzol megoldások között.

Léteznek oldalfalra, illetve mennyezetre rögzíthető projektor tartó konzolok, amelyek tökéletes megoldást jelentenek a kivetítőeszközök elhelyezésére. Már csak amiatt is előnyös megoldást jelentenek, mert egy, a résztvevő feje felett elhelyezett tartó és projektor esetében megszűnik a zavaró hatás, hiszen így nem lesz, aki a projektor előtt elhaladva “belelóghat” a képbe, vagy a kivetítő mögött ülve nem lát rendesen.

A projektor konzolok az elhelyezés minden problémáját megoldják, nagy előnyük a forgathatóság, dönthetőség, így akár többirányú vetítésre is lehetőséget adnak. A különböző méretű, teherbírású, színű és kialakítású konzolok minden helyzetben megoldást kínálnak, és Ön is megtalálhatja az eszközéhez és igényeihez leginkább passzoló modellt. 

A projektorokat ideális esetben a mennyezetre kell rögzíteni, de vannak esetek, bizonyos álmennyezetek, amikor csak a fali elhelyezés megoldható, akár TV-k esetében. Mindkét lehetőségre kínálunk megoldást. 

A vásárlás menete webáruházunkban

Termékeinket kategóriákba, alkategóriákba rendeztük, hogy megkönnyítsük Önnek a keresést. Lehetősége van a jobb oldali keresősáv használatára is. A termék beírása után a listából tud választani. 

A kiválasztott termék nevére kattintva a termék részletes adatlapjára jut, ahol további információkat olvashat az árucikkről, az általunk biztosított garanciáról, a szállítás módjairól és díjáról. A kívánt darabszám kiválasztása után tudja kosárba tenni a terméket, majd amennyiben még vásárolna a webáruházban, visszatérni a termékekhez. Amennyiben nem kíván mást vásárolni, a Kosár oldalra tud továbblépni. Lehetősége van regisztrációval vagy regisztráció nélkül vásárolni. Regisztráció esetén meg kell adni személyes vagy céges adatait a kapcsolattartáshoz, továbbá a szállításhoz, illetve kiválasztani a szállítási és a fizetési módokat. Az adatok hiánytalan megadása után leadhatja rendelését. A regisztráció előnye, hogy következő vásárlásakor nem szükséges újra megadnia adatait, csupán az e-mail címét és a jelszavát. 

A sikeres megrendelésről automatikus e-mailt küldünk a megadott címre. A rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk. Szállítás akár már másnapra!

Tovább