Szűrés

Csatlakozó típusok
Szín
Gyártó
Ár
1 340 Ft - 6 200 Ft
Termék státusza

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tel.: +36-20/944-5611 (H-P 9-15 óra között)

Email: info@kabelvilag.hu

DISPLAYPORT - mini DP átalakítók

Mire lehet használni a Displayport - Mini Displayport átalakítókat?

MacBook, iMac Intel és PowerBook 12" DP modellekhez használhatóak ezek a mini DisplayPort átalakítók. Az kábel csak egyirányú! Az átalakító képet, egyes modellek hangot is közvetítenek.

Tovább
Ez a Delock adapter DisplayPort-monitorhoz csatlakoztatható a rendszer egyik szabad mini DisplayPort-csatolóján keresztül. Ezáltal a DisplayPort-csatlakozó 90 fokkal elfordul. Ez az adapter legfeljebb Ultra HD (4K) felbontást támogat és visszamenőlegesen kompatibilis a Full-HD 1080p szabvánnyal.
Tovább
Rendelésre
Ez az adapter lehetővé teszi, hogy Displayport-monitort csatlakoztasson egy szabad mini Displayport-csatolón keresztül. Ez az adapter legfeljebb Ultra HD (4K) felbontást támogat és visszamenőlegesen kompatibilis a Full-HD 1080p szabvánnyal. A mini Displayport-csatlakozó csavarjával rögzítheti a csatlakozást, és megakadályozhatja, hogy a kábelt véletlenszerűen kihúzzák.
Tovább
Szállítási idő :
3 munkanap
Raktáron
Ez a Displayport a Delock-tól csatlakozhat PC-hez vagy Mac számítógéphez, kibővítve a rendszert egy szabvány Dislayport és egy mini Dislayport csatlakozófelülettel.
Ezen felül lehetőség van különböző Mac specifikus eszközök csatlakoztatására a mini Dislayport-hoz illetve egy monitort a szabvány Dislayport-hoz.
Tovább
Rendelésre