Új jelszó kérése
Kábel gyorskereső

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Cégünkről

Cégünk 2012 decemberében alakult azzal a céllal, hogy egy olyan webáruházat hozzon létre, ahol a számítástechnika világában használatos kábelek és átalakítók egyszerűen kategorizálva, jó áron, nagy választékban legyenek elérhetőek a vásárlók számára.

Családi vállalkozás lévén nagyon fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, amit nálunk már vásárolt ügyfelek visszajelzései is igazolnak.

https://www.arukereso.hu/stores/kabelvilag-webaruhaz-s87910/#velemenyekSzállítási idő

A szállítási idő, megrendelés visszaigazolásától számítva 1-5 munkanap, amennyiben az adott pillanatban raktáron van a termék.

Amennyiben a termék csak rendelhető státuszban van, azt jelezzük Önnek. Ebben az esetben a termék beszerezése akár 1-4 hét is lehet.

Garanciális feltételek

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék.

Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk felé e-mailben vagy telefonon, elérhetőségi adatainkat IDE KLIKKELVE tekintheti meg, a reklamációt a bejelentést követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk.

Termékeinkre 12, 24 vagy 36 hónap garanciát vállalunk. 

Garanciális időtartam alatt a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a garanciális igény nem érvényesíthető.

A garanciális igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

Webáruház készítés