Kábel gyorskereső

Szűrés
Gyártó
(2)
(4)
(1)
(12)
(1)
(13)
(2)
Ár
1 426 Ft - 21 462 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Tanúsítvány
Elérhetőségek
BLM Hungary Kft.
+36-20/944-5611
info@kabelvilag.hu
1211 Budapest, Színesfém utca 10.
Facebook

Fizetési megoldás
Termékajánló

Dönthető tartók


Sorrend:

prev
12
next

Nedis 10-26" Szabadon Mozgatható Fali TV-tartókonzol
A konzol segítségével TV-készülékét a falra rögzítheti, rugalmasan dönthető és elforgatható elhelyezést biztosítva készüléke számára. A gyors és egyszerű felszerelést a mellékelt szerelési utasítások és a szükséges kellékanyagok teszik lehetővé. A mellékelt vízmérték segítséget nyújt a rögzítőelem vízszintes helyzetének beállításában. 
Nedis 37-70
Döntse meg televízióját ezzel a Nedis fali tv-konzollal. A konzol rugalmasságának köszönhetően tv-jét úgy állíthatja, ahogyan csak szeretné, így könnyedén megtalálhatja a tökéletes látószöget. A tv-konzol gyors és egyszerű felszereléséhez minden szükséges anyagot és egy kézikönyvet is tartalmaz. 
4World LCD/LED TV 30-54
Dönthető lcd tv fali tartó konzol, fekete színben. 
Nincs raktáron, jelenleg nem rendelhető
Nedis 26-42" Szabadon Mozgatható Fali TV-tartókonzol Max 40 kg 1 Forgáspont
A konzol segítségével TV-készülékét a falra rögzítheti, rugalmasan dönthető és elforgatható elhelyezést biztosítva készüléke számára. A gyors és egyszerű felszerelést a mellékelt szerelési utasítások és a szükséges kellékanyagok teszik lehetővé. A mellékelt vízmérték segítséget nyújt a rögzítőelem vízszintes helyzetének beállításában. 
ART dönthető fali TV tartó konzol 30-70
Dönthető lcd tv fali tartó konzol, nagyobb TV-khez. 
Maclean MC-521B  TV Wall Mount Bracket LCD LED Plasma 37'' - 70'' 75kg
+/- 15°-ban dönthető fali TV tartó 75 kg teherbírással.  
Nedis 42-70" Dönthető Fali TV-tartókonzol Max 60 kg 15fokos Döntési Szög
A konzol segítségével TV-készülékét a falra rögzítheti, rugalmasan dönthető elhelyezést biztosítva készüléke számára. A gyors és egyszerű felszerelést a mellékelt szerelési utasítások és a szükséges kellékanyagok teszik lehetővé. A mellékelt vízmérték segítséget nyújt a rögzítőelem vízszintes helyzetének beállításában. 
Maclean MC-705 TV Ceiling Mount 37-70'' Bracket 50kg PROFI MARKET SYSTEM
50 kg teherbírással rendelkező, +5° és -12°-ban dönthető fali TV tartó. 
Nedis 32-55" Dönthető Fali TV-tartókonzol Max 40 kg 12fokos Döntési Szög
Ezzel a rugalmasan dönthető Nedis fali tv-konzollal a tv rendkívül szorosan a falra erősíthető, és sík képernyője még karcsúbb és letisztultabb dizájnról gondoskodik. A tv-t nem kell speciális szerszámokkal a rögzített, fali tv-konzolra szerelni, elég, ha bepattintja és lezárja, és máris visszaülhet a fotelbe, hogy megnézze kedvenc sorozatait. 
Nedis 29-55" Függőleges Fali TV-tartókonzol Max 20 kg 345 mm-es Függőleges Tartomány
Ezzel a kivételesen jól állítható, függőleges fali tv-konzollal biztosan megtalálja a tökéletes látószöget a helyiség bármely pontjából.
A legtöbb síkpaneles vagy hajlított tv-képernyőhöz (29" - 55") megfelelő - és akár 20 kg-os tv-k rögzítéséhez is kellően erős -, hihetetlenül egyszerűen állítható függőleges fali tv-konzol maximális rugalmasságot kínál a képernyő becsillanásának csökkentéséhez és a televízió elhelyezéséhez, ahol csak szüksége van rá.... 
Nedis 37-70" Szabadon Mozgatható Fali TV-tartókonzol Max 30 kg 6 Forgáspont
Ezzel a Nedis szabadon mozgatható, fali tv-konzollal a tv rendkívül szorosan a falra erősíthető, és sík képernyője még karcsúbb és letisztultabb dizájnról gondoskodik. A szabadon mozgatható felépítésnek köszönhetően a tv-t oda helyezheti, ahová csak szeretné. Így a helyiség bármely ülőhelyéből tökéletes nézési szöget érhet el. 

prev
12
next

Webáruház készítés